Nieuws

Nieuws

 
Gepubliceerd: Dinsdag 21 november 2017

Op donderdag 16 november behaalde vier kinderen hun survivaldiploma. Kinderen kunnen hun survivaldiploma halen als ze in hun bezit zijn van zwemdiploma A, B en C. Tijdens de lessen leren kinderen echt ´survivallen´ in het water. Enkele oefeningen zijn onder een rubberboot zwemmen, in de boot klimmen en eruit vallen, watertrappelen met kleding aan, hun kleding uit doen en onder water zwemmen met kleding aan en daarbij door een gat zwemmen.
 
Onderstaande waterratten gefeliciteerd met jullie survivaldiploma!
 
Julian den Heijer (survival 1), Ruben Stolwijk (survival 2), Arende Oudijk (survival 2), en Emily Graham (survival 2).

Survival 16-11

Gepubliceerd: Vrijdag 17 november 2017

 

De SBAB is enige tijd geleden in contact gekomen met Rina Hampel, lid van de werkgroep HartveiligWonen, met het verzoek of de SBAB hun AED van Sporthal De Sporthoeve beschikbaar wilde stellen aan HartveiligWonen. Hierdoor kan bij calamiteiten de AED breder ingezet worden voor de Bodegraafse gemeenschap.
 
Het management van de SBAB heeft hierop zeer positief gereageerd en hierin haar maatschappelijke verantwoordelijkheid genomen. Daaropvolgend heeft de SBAB niet één maar al hun vier AED´s beschikbaar gesteld, te weten van Sporthal De Sporthoeve, Sportcentrum De Kuil, Sporthal De Meerkoet in Reeuwijk-brug en de gymzaal in Reeuwijk-Dorp. Vanaf heden is het aantal beschikbare AED´s binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in één keer fors toegenomen, waardoor de kans op een geslaagde reanimatie binnen de gemeentegrenzen daardoor weer groter is. Tevens hangen de AED´s op de verschillende locaties in buitenkasten die gesponsord zijn door de Hartstichting.
 
AED4 Sporthoeve
 
 
AED De Kuil
 
AED Meerkoet
 
AED2 Reeuwijk-dorp

 

Gepubliceerd: Donderdag 16 november 2017

Puppyzwemmen is een voorbereidende zwemles voor het nationaal zwem-ABC. Door puppylessen te volgen kunnen kinderen later makkelijker doorstromen naar de reguliere zwemlessen. Op woensdag 15 november behaalde vijf kinderen hun eerste zwemdiploma, dit waren:
 
Ruben Koot, Tijn Hendriksen, Marit v/d Laan, Daan de Goeij en Sterre van der Star.
 
Allemaal gefeliciteerd met jullie diploma! 
 
Diplomazwemmen baby-peuter 15-11

Gepubliceerd: Donderdag 16 november 2017

Op woensdag 15 november behaalde zes kinderen hun zwemdiploma C bij Sportcentrum De Kuil. Deze kinderen zijn echte waterratten en hebben hun zwemdiploma A, B en nu ook diploma C op zak. De namen van de geslaagden zijn:

Noor Gerats, Niek de Vries, Hicham El Aoufi, Macario Kamal Ghatias, Tom Massar en Rhodè Pos.
 
Gefeliciteerd! 
 
Diplomazwemmen C 15-11
 
Gepubliceerd: Maandag 30 oktober 2017

Op vrijdag 27 oktober werd het recreatiebad bij Sportcentrum De Kuil omgetoverd in Halloweensferen. DJ Robel was ook aanwezig om de avond compleet te maken. In totaal hebben 109 kinderen tot en met 13 jaar meegedanst en gezwommen tijdens het Halloweendisco zwemmen. De Wintertijd Challenge vond dit weekend plaats waar het Halloweendisco zwemmen een onderdeel van was. In totaal is er € 109,- opgehaald en zal gedoneerd worden aan het goede doel Spieren voor Spieren.

 

Halloweendiscozwemmen 2017

Gepubliceerd: Donderdag 28 september 2017

 

De directie en medewekers van Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk willen Hetty Veerman bedanken voor haar inzet in het bestuur van de afgelopen 9 jaar!!

 

Hetty afscheid bestuur

 

Gepubliceerd: 13 september 2017

In januari van dit jaar wordt er bij Sportcentrum De Kuil gewerkt met een nieuw kassasysteem. Bij dit systeem wordt er gewerkt met een pas in plaats van een papieren toegangskaart. Op de pas kunnen abonnementen, badenkaarten, zwemlessen en doelgroep activiteiten geplaatst worden. Wij merken dat er nog bezoekers in het bezit zijn van een papieren badenkaart (12, 25 of 50 stuks).

Ben jij zo iemand? Dan heb je nog tot uiterlijk 31 december 2017 de tijd om dit over te zetten. Dit kun je doen bij de balie van Sportcentrum De Kuil. Je badenkaart wordt dan overgezet naar een pas, waarmee je je toegang gewoon behoudt.  

 

Nieuw kassassysteem

Gepubliceerd: 14 augustus 2017

Op maandag 14 augustus hebben Piet Kruit (directeur SBAB) en Kim Huizer (PR en Marketing Coördinator) de 100.000ste bezoeker van het zwembad in Sportcentrum De Kuil mogen verwelkomen: Thijs Heemskerk! Daarmee ontvangt Thijs Heemskerk een zomerabonnement die volgend jaar gebruikt mag worden. Thijs komt van jongs af aan al zwemmen in De Kuil. Hij woont 100 meter bij het zwembad vandaan en komt elke dag een uurtje zwemmen. “Het is een heerlijk zwembad om hier dagelijks mijn banen te kunnen zwemmen”, vertelt Thijs Heemskerk enthousiast.

 

100.000ste bezoeker 2017

SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk - Login