Nieuws

Nieuws

 
Gepubliceerd: 15 augustus 2017

 

Op zaterdag 26 augustus 2017 organiseert de TTB de Najaarstriathlon van Bodegraven bij Sportcentrum De Kuil. Op deze dag worden er ook zwemlessen gegeven. Ouders die met de auto naar De Kuil komen kunnen hun auto niet op het parkeerterrein bij het Sportcentrum parkeren. Dit komt omdat de triathlon fietsroute precies over het parkeerterrein loopt. Daarom willen wij u erop attenderen dat auto’s geparkeerd kunnen worden achter ‘De Meent’. Dit is ongeveer 100 meter van De Kuil vandaan (zie onderstaande afbeelding).

Let op!! De Willem de Zwijgerstraat is op deze dag vanaf het centrum ook afgesloten voor al het doorgaand verkeer vanwege de triathlon (is rood weergegeven in afbeelding). Daarom zal al het verkeer wat naar het zwembad wil komen via de Crolesbrug, Oranjehof en Vijverlaan moeten rijden.

Tevens wordt op zaterdagmiddag vanaf 17:00 uur het Groene Hart Spektakel georganiseerd op het buitenterrein van Sportcentrum De Kuil. Vanwege de opbouw van het spelparcours is er wat minder ruimte beschikbaar op de ligweide van het buitenbad.

Parkeerplaats

 

 

 

 

 

Gepubliceerd: 14 augustus 2017

Op maandag 14 augustus hebben Piet Kruit (directeur SBAB) en Kim Huizer (PR en Marketing Coördinator) de 100.000ste bezoeker van het zwembad in Sportcentrum De Kuil mogen verwelkomen: Thijs Heemskerk! Daarmee ontvangt Thijs Heemskerk een zomerabonnement die volgend jaar gebruikt mag worden. Thijs komt van jongs af aan al zwemmen in De Kuil. Hij woont 100 meter bij het zwembad vandaan en komt elke dag een uurtje zwemmen. “Het is een heerlijk zwembad om hier dagelijks mijn banen te kunnen zwemmen”, vertelt Thijs Heemskerk enthousiast.

 

100.000ste bezoeker 2017

Gepubliceerd: 10 augustus 2017

Op zaterdag 19 augustus wordt de 100 van Boreft georganiseerd in het buitenbad. Het kan mogelijk zijn dat er rond 10:00 uur nog een paar banen in beslag genomen worden. U kunt gewoon komen zwemmen, want het evenement zal uiterlijk 11:00 uur afgelopen zijn.

2 100 van Boreft

Gepubliceerd: 9 augustus 2017

Op zondag 27 augustus 2017 eindigt alweer het buitenbadseizoen van Sportcentrum De Kuil. Traditiegetrouw wordt de laatste dag afgesloten met het hondenzwemmen. Dit jaar kunnen van 16:00 tot 17:00 uur honden met hun baasje zich vermaken in het buitenbad. Zwemmen met je hond is niet alleen goed om te bewegen, maar ook extra leuk om met andere honden te kunnen zwemmen en spelen. Voor de toegang wordt er € 2,- gevraagd, waarbij de opbrengst geheel naar het Dierennoodhulp Bodegraven gaat! Via het zijhek van Sportcentrum De Kuil kunt u naar binnen met uw hond.

Let op! Op maandag 21 augustus a.s. gaat het management van de SBAB bepalen of het buitenbad langer open blijft. De weersvoorspellingen zullen dan wel heel goed moeten zijn om tot dit besluit te komen. Mocht het buitenbad langer open blijven dan zal het hondenzwemmen verplaatst worden. Houdt daarom onze website (www.sbab.nl) en de Facebookpagina van de SBAB goed in de gaten.

 

Honden

Gepubliceerd: Dinsdag 8 augustus 2017

In week 33 worden de Vakantiespelen in Nieuwerbrug en Bodegraven georganiseerd. Jaarlijks komen de kinderen met hun begeleiders bij ons zwemmen in het buitenbad van Sportcentrum De Kuil. Dit jaar is dat op maandag 14, woensdag 16 en donderdag 17 augustus. Het is daarom op woensdag en donderdag drukker dan normaal in het buitenbad.

 

Vakantiespelen2

 Foto: Vakantiespelen 2016

Gepubliceerd: 27 juli 2017

Vanaf het nieuwe seizoen ( vanaf 21 augustus 2017) zal een nieuw activiteiten rooster worden gepubliceerd. De banenzwemtijden blijven komend seizoen gelijk. Maar voor de aqua lessen zullen enkele veranderingen zichtbaar worden. Zoals twee nieuwe activiteiten: Aqua Fitness & Zwemtechnieken !

In de nabije toekomst word er meer bekent gemaakt over deze activiteiten en het nieuwe rooster. Interesse al gewekt? Mail: zwemzaken@sbab.nl  voor meer informatie.

 

Gepubliceerd: 18 juli 2017

Gebleken is dat er deze zomer vraag is naar banenzwemmen in de avond uren. Om hier op in te spelen wordt er op de donderdagavond tussen 18.30-19.30 uur twee lijnen in het 50m bad gelegd waartussen de banen kunnen worden gezwommen. 

Natuurlijk hebben we ook nog steeds banenzwemmen tussen 07.00-10.00 uur en kan er tijdens het vrijzwemmen wanneer je de kans ziet ook een baantje worden gezwommen.

Gepubliceerd: 13 juli 2017

Wil je ook al heel lang eindelijk die borstcrawl leren / verbetren? Vanaf deze week zal Klaas van Leeuwen tijdens het banenzwemmen op dinsdag en donderdag ochtenden tussen 07.00 - 08.00 klaar staan voor iedereen die de tips & trucs kan gebruiken om de borstcrawl goed te leren zwemmen. Dit doet hij tot het evenement van de 100 van Boreft.

Wil je er ook nog een challenge aan koppelen? Kom dan 19 augustus mee doen met de 100 van Boreft! 

SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk - Login