Nieuws

Nieuws

 
Gepubliceerd: Donderdag 12 oktober 2017

Op woensdag 11 oktober was er een grote groep kinderen die eindelijk na maanden goed oefenen af mochten zwemmen bij Sportcentrum De Kuil. Maar liefst 40 kinderen namen aan het einde van de middag hun zwemdiploma A in ontvangst en één kindje nam zijn certificaat mee naar huis. Als afsluiting gingen ze op de foto met onze zwemmascotte Swimpy. Iedereen gefeliciteerd met jullie diploma!

Robert Oskam, Alicia Kapteijn, Sam van Rijn, Tygo van de Merwe, Karina de Jong, Fiènne van der Lip, Jady van Nieuwenhuizen, Duuk van der Wolf, Koen van Dinter, Maysae Oualit, Safin Heinz, Wim Boer, Bridget Zwep, Buglem Aksit, Jasper van Ginkel, Saar den Butter, Melle Aalbregt, Femke Aartman, Candy van der Helm, Diego Lok, Rianne van Dijk, Emma Vergeer, Femke van den Hoek, Dean Besselink, Jimmy Kuipers, Laura Blom, Thamar van Briemen, Wander Borsboom, Bastiaan Slappendel, Bo van Wees, Duuk Meeusen, Imrane Laaouar, Jasmijn van Rossem, Anne Toma, Bart van Poppel, Hassan Amessas, Olivia Noordhoek, David Maasland, Julia Roos, Tim Woudenbergh en Joas Kensmil.

 

Diplomazwemmen  A 11-10

Gepubliceerd: Donderdag 12 oktober 2017

Op vrijdag 27 oktober wordt er van 19:00 tot 21:30 uur het Halloweendisco zwemmen in het recreatiebad van Sportcentrum De Kuil georganiseerd. Deze avond zal ook DJ Pascal aanwezig zijn en mag je verkleed komen zwemmen, wel geheel in het thema Halloween.

Voor het Halloweendisco zwemmen is er een voorverkoop. Het toegangskaartje kan je halen bij de kassa van Sportcentrum De Kuil. De entree bedraagt € 4,- waarbij er € 1,- naar Stichting Spieren voor Spieren gaat, vanwege de Wintertijd Challenge. Doel van de Wintertijd Challenge is om met zoveel mogelijk deelnemers te sporten/zwemmen en zo geld op te halen voor kinderen met een spierziekte.

Voor meer informatie over de Wintertijd Challenge bij Sportcentrum De Kuil ga je naar www.wintertijdchallenge.nl

 

Halloween

 

 

spieren logo

Gepubliceerd: Donderdag 5 oktober 2017

Woensdag 4 oktober was het een spannende dag voor 25 kinderen. Ze mochten in het wedstrijdbad van Sportcentrum De Kuil afzwemmen voor hun diploma B. Onder toeziend oog van de examinator, vele ouders, opa´s, oma´s en natuurlijk onze mascotte Swimpy hebben onderstaande kinderen hun diploma in ontvangst mogen nemen:

Imran Kalleche, Fee Vonk, Anne van Baren, Lars Meijer, Roy Meijer, Sem Langerak, Karlijn de Kruijf, Aimy Paalvast, Jazz Kok, Quinten van Leeuwen, Ties Laukens, Thijs van Leeuwen, Koen van den Bogaard, Gydeon Verweij, Lenthe van Leeuwen, Arïen Yaghubi, Elze de Jong, Jessie Schouten, Evy de Bruin, Lucie Koevoets, Fleur Tschroots, Babette van Dijk, Lina Zariouh, Jamie Rozendaal en Sem Vermeer.

Gefeliciteerd allemaal! 

 

Diplomazwemmen B 4-10-17

Gepubliceerd: Donderdag 28 september 2017

 

De directie en medewekers van Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk willen Hetty Veerman bedanken voor haar inzet in het bestuur van de afgelopen 9 jaar!!

 

Hetty afscheid bestuur

 

Gepubliceerd: 13 september 2017

In januari van dit jaar wordt er bij Sportcentrum De Kuil gewerkt met een nieuw kassasysteem. Bij dit systeem wordt er gewerkt met een pas in plaats van een papieren toegangskaart. Op de pas kunnen abonnementen, badenkaarten, zwemlessen en doelgroep activiteiten geplaatst worden. Wij merken dat er nog bezoekers in het bezit zijn van een papieren badenkaart (12, 25 of 50 stuks).

Ben jij zo iemand? Dan heb je nog tot uiterlijk 31 december 2017 de tijd om dit over te zetten. Dit kun je doen bij de balie van Sportcentrum De Kuil. Je badenkaart wordt dan overgezet naar een pas, waarmee je je toegang gewoon behoudt.  

 

Nieuw kassassysteem

Gepubliceerd: 14 augustus 2017

Op maandag 14 augustus hebben Piet Kruit (directeur SBAB) en Kim Huizer (PR en Marketing Coördinator) de 100.000ste bezoeker van het zwembad in Sportcentrum De Kuil mogen verwelkomen: Thijs Heemskerk! Daarmee ontvangt Thijs Heemskerk een zomerabonnement die volgend jaar gebruikt mag worden. Thijs komt van jongs af aan al zwemmen in De Kuil. Hij woont 100 meter bij het zwembad vandaan en komt elke dag een uurtje zwemmen. “Het is een heerlijk zwembad om hier dagelijks mijn banen te kunnen zwemmen”, vertelt Thijs Heemskerk enthousiast.

 

100.000ste bezoeker 2017

Gepubliceerd: Maandag 6 februari 2017

Dit jaar en ook de komende vier jaar is Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk in het bezit van de Licentie Zwem-ABC 2017. De licentie is onderdeel van het proces van continue kwaliteitsverbetering van het Zwem-ABC. Voor ouders en kinderen is het met deze licentie helder waar een zwemlesaanbieder aantoonbaar moet voldoen. 

Lees er meer over op de Licentie Zwem-ABC website.

 

NPZ licentie

 

 

 

SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk - Login