Nieuws

Over SBAB

Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk is verantwoordelijk voor enkele sportvoorzieningen binnen gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Sinds 2010 beheert en exploiteert de SBAB Sportcentrum De Kuil, Sporthoeve en de gymzaal in Nieuwerbrug. In 2014 zijn de sportaccommodaties De Meerkoet en de gymzaal uit Reeuwijk ook onder beheer van de SBAB terecht gekomen. De sporthallen en gymzalen bieden voor verenigingen en basisscholen ruimte om te kunnen sporten. Tevens biedt het zwembad voldoende sport,  vrijetijdsactiviteiten en scholing voor de consument en ook verenigingen maken gebruik van het zwembad. Met ingang van 2014 coördineert de SBAB de buurtsportcoach activiteiten en geeft uitvoering aan het sport en beweegaanbod in de wijken van gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Missie
Bewoners van Gemeente Bodegraven-Reeuwijk optimaal laten bewegen.
 
Visie
Een breed gemeentelijk Sportbedrijf waar inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en de regio optimaal gebruik kunnen maken van aan hen beschikbaar gestelde hoogwaardige accommodaties om te kunnen sporten, in de breedste zin van het woord, tegen, voor die gebruikers als ook voor de gemeente, zo laag mogelijke kosten.
 
Doel
Een duurzame en gezonde sportwereld in Bodegraven-Reeuwijk met toereikende voorzieningen voor verenigingen, scholen en consumenten. 

 

 

 

 

SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk - Login