Nieuws

Privélessen

In het zwembad van Sportcentrum De Kuil worden ook privélessen gegeven. Er worden zwemlessen gegeven in groepjes van maximaal drie kinderen. Het is ook mogelijk om individueel les te krijgen van een lesgever (één op één).

Privéles één op één
Het voordeel van één op één begeleiding is dat uw kind de volle 100% aandacht krijgt en dat er volledig zwemles op maat kan worden gegeven. Voor kinderen die in een groep wat minder presteren is dit de ideale oplossing. 
 
Wat zijn de kosten?
€ 30,00 voor een zwemles van 30 minuten.
€ 55,00 voor een zwemles van 60 minuten.
 
Tijden
De zwemlestijden worden bepaald naar de mogelijkheden van de instructeurs, zwembad water en de wensen van de klant. De zwemlessen worden in eerste instantie in het recreatiebad gegeven. Wanneer u vragen heeft betreffende de 1 op 1 privé les verzoeken wij u te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Privéles één op drie
In kleine groepjes van maximaal drie kinderen krijgt uw kind zwemles. De les zal gegeven worden in het recreatiebad. Een groep moet ongeveer hetzelfde niveau hebben willen we een nieuwe groep starten. De zwemles is één keer per week 1 uur.
 
Wat zijn de kosten?
De kosten zijn € 21,00 per zwemles (incl. koffie voor de ouder en limonade voor het les kind).
 
Tijden
De zwemles tijden voor een privéles één op drie zijn op:
  • Maandag     16:00 uur en 17:00 uur
  • Donderdag   16.00 uur en 17:00 uur
  • Zaterdag      09:45 uur
Inschrijven voor 1 op 3 privé les
Wilt u zich inschrijven voor de privé lessen 1 op 3 klik dan hier. Wanneer u een lijst moet selecteren, kies dan voor de 1 op 3 privé les om in de juiste wachtlijst te worden opgenomen.
 
Let op er zijn geen privé zwemlessen tijdens de kerst- en zomervakantie!

 

 

 

 

 

SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk - Login