Nieuws

Zwemles voor volwassenen

Inschrijven voor zwemles

Wanner u zich wil inschrijven voor volwassenen zwemles bij de SBAB klik dan hier. Vul uw gegevens in en kies bij lijsten voor: wachtlijst volwassenen zwemles. Wij hanteren inschrijvingskosten van €14,95.

Zwemles

Veiligheid in en om het water is erg belangrijk en daarom bieden wij ook volwassenen de mogelijkheid om de nodige zwemvaardigheden op te doen. U bent immers nooit te oud om te leren. Volwassenenzwemles vindt plaats in het recreatiebad en onder begeleiding van professionele zweminstructeurs. Belangrijk tijdens deze lessen is de individuele aandacht en de focus op uw persoonlijke zwemvaardigheden.

Wanneer is het zwemmen voor volwassen?
De lessen worden gegeven op donderdag van 17:00 tot 17:45 uur, 18:15 tot 19:00 uur, 19:00 tot 19:45 uur en van 19:45 tot 20:30 uur in het recreatiebad. De lessen kunnen uitsluitend worden gevolgd door middel van een zwemleskaart.
 
Zwemles voor vrouwen
Er is nu ook een zwemles die alleen voor vrouwen is bedoeld. Deze les wordt gegeven op woensdag van 17:45 – 18:30 uur. Deze lessen kunnen ook worden gevolgd door middel van een zwemleskaart.

 Let op, tijdens de kerst- en zomervakantie gaan de zwemlessen niet door.

 

 

 

SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk - Login